Αποτρίχωση

Αποτρίχωση Με Διοδικό Laser

Αποτρίχωση Με Διοδικό Laser

Το laser αποτρίχωσης  3ης γενιάς δρά σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος.
Η αποτρίχωση με Διοδικό Laser αποτελεί αποδεδειγμένα μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους για γρήγορη και μόνιμη απαλλαγή από τη τριχοφυΐα. Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος σε οποιαδήποτε περίοδο, ακόμη και σε μελαχρινές επιδερμίδες σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι. Ενδείκνυται επίσης σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος. Ειδικά σε περιοχές όπου οι τρίχες είναι αρκετά σκούρες και οι θύλακες έχουν μεγάλο βάθος φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζει:
  • Μικρότερο αριθμό εφαρμογών, άρα ταχύτερα αποτελέσματα. Ο αριθμός εφαρμογών βέβαια κρίνεται από διάφορους παράγοντες, όπως το χρώμα και το πάχος της τρίχας ή το χρώμα του δέρματος. Παρόλα αυτά είναι αποδεδειγμένη μέθοδος που φέρει ταχύτατα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους.
  • Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης. Η επιδερμίδα προστατεύεται χάρις στον κρύο ατμοσφαιρικό αέρα , ο οποίος ψήχει τη κεφαλή που έρχεται σε επαφή με το δέρμα.
Κλείστε Ραντεβού