ΜεσοθεραπείεςΜαλλιών

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία

Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών είναι αισθητικά προβλήματα τα οποία μπορεί να προβληματίσουν εξίσου άνδρες και γυναίκες και να επηρεάσουν την ποιότητα της καθημερινότητας τους.
Την οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης προσφέρει η μεσοθεραπεία μαλλιών!
Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ανώδυνη, αναίμακτη και απόλυτα ασφαλής, προσφέροντας θρέψη της τρίχας και συμβάλλοντας στην υγιή ανάπτυξη των τριχοθυλακίων. Η μεσοθεραπεία μαλλιών είναι ένα ειδικό κοκτέιλ βιταμινών, αυξητικών παραγόντων, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικών και άλλων δραστικών συστατικών. Το κοκτέιλ αυτό εγχέεται με derma-roller στην πάσχουσα περιοχή ενισχύοντας και θρέφοντας την τρίχα. Επιπλέον, η αιματική ροή στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής βελτιώνεται και δημιουργείται ευνοϊκό περιβάλλον για την ενδυνάμωση και την αναδημιουργία της τριχοφυΐας.
Με την θεραπεία αυτή επιτυγχάνουμε ενίσχυση του θύλακα της τρίχας και αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής στοχεύοντας στα σημεία της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.
Λόγω της αγγειοδιασταλτικής δράσης των ουσιών αυξάνεται η ροή του αίματος και έτσι θρέφεται και οξυγονώνεται το τριχωτό της κεφαλής.
Η σύνθεση περιέχει επίσης όλους τους μεταβολίτες (βιταμίνες αμινοξέα και μέταλλα) οι οποίοι απαιτούνται για την θρέψη και τον ενεργητικό μεταβολισμό των τριχών.
Συνήθως απαιτούνται 6 έως 8 συνεδρίες ανά 15 ημέρες με βάση την αξιολόγηση του εξειδικευμένου προσωπικού μας.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία

Ενισχυμένες θεραπείες μαλλιών

Με την μεσοθεραπεία στο τριχωτό της κεφαλής επιτυγχάνουμε ενίσχυση του θύλακα της τρίχας, και αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής με ενέσιμη διαδικασία, στοχεύοντας στα σημεία της αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής.
Λόγω της αγγειοδιασταλτικής δράσης της centella asiatica αυξάνεται η ροή του αίματος και έτσι θρέφεται και οξυγονώνεται το τριχωτό της κεφαλής.
Η σύνθεση περιέχει επίσης όλους τους μεταβολίτες (βιταμίνες αμινοξέα και μέταλλα) οι οποίοι απαιτούνται για την θρέψη και τον ενεργητικό μεταβολισμό των τριχών.
Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει και μέσω της διαδικασίας PRP(αυτόλογη μεσοθεραπεία) χρησιμοποιώντας το αίμα του ιδίου του ασθενούς που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες.
Αυτή η θεραπεία συνίσταται στην έκχυση δραστικών ουσιών όπου παρατηρείται αραίωση του τριχωτού της κεφαλής, μετά από κατάλληλη επεξεργασία του αίματος προσφέροντας δραστική λύση κατά της τριχόπτωσης σε άντρες και γυναίκες.
Κλείστε Ραντεβού