Αισθητικήπροσώπου

Hi Fu

Hi Fu

Κορυφαία θεραπεία  αντιγήρανσης, ανόρθωσης και σύσφιξης του προσώπου. Το Hi Fu θεωρείται μια από τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες αισθητικής με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και το μεταβολισμό του οργανισμού με αποτέλεσμα να ξεκινάει μια διαδικασία φυσικής κολαγονογέννησης. Η καινοτομία του στηρίζεται στην αύξηση θερμοκρασίας που γίνεται μέσω υπερήχων στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προκαλεί τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα πρώτα αποτελέσματα νεανικής όψης είναι εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, αφού στηρίζεται στη διαρκή παραγωγή κολλαγόνου με φυσικό τρόπο από τον ίδιο τον οργανισμό.  Συνήθως απαιτείται μόνο μια συνεδρία για να πετύχουμε επιθυμητά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης,  εκτός ορισμένων περιπτώσεων όπου τα σημάδια γήρανσης είναι πιο έντονα και μπορεί να χρειαστούν έως και δυο συνεδρίες.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία με Αμινοξέα

Μεσοθεραπεία με Αμινοξέα

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια μη χειρουργική διαδικασία στην οποία ο γιατρός εισάγει διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα, ανάλογα με τις ενδείξεις (βιταμίνες για ανανέωση, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, κ.ά).
Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ και τα συστατικά που εκχύονται προσφέρουν στο δέρμα ενυδάτωση σύσφιξη και αντιγήρανση.
Η μεσοθεραπεία προσώπου σε συνδυασμό με 6 αμινοξέα βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου καταπολεμώντας μαύρους κύκλους, ανορθώνοντας το πρόσωπο, δίνοντας λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα με την εφαρμογή ενός πρωτοποριακού πρωτόκολλου αντιγήρανσης. Απαιτείται μία θεραπεία ανά δεκαπέντε ημέρες ενώ μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά ως πρωτόκολλο αντιγήρανσης με Nano-peelings,με frotox με φωτοθεραπεία και με PRP για ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία με Αμινοξέα

Silk therapy

Η μεταξοθεραπεία αποτελεί μία στοχευμένη θεραπεία για την πλήρη αναγέννηση του κουρασμένου δέρματος και δρα ενάντια στο stress τους ερεθισμούς τις φλεγμονές και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, προσφέροντας θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης σε πρόσωπο και λαιμό.
Μέσω της μεταξοθεραπείας αναζωογονείται πλήρως το δέρμα, διεγείρεται η μικροκυκλοφορία και ευνοείται η αναπλαστική ιδιότητα της επιδερμίδας.
Με την Silk therapy έχουμε ως αποτέλεσμα την άμεση απάλειψη γραμμών και ρυτίδων έκφρασης,και την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό. Η αγωγή συνοδεύεται από το μοναδικό λίφτινγκ Massage τεσσάρων δακτύλων με δαχτυλήθρες κουκούλια για ενίσχυση της δράσης της συγκεκριμένης θεραπείας. Απίστευτη εμπειρία μεταξιού μόνο στο Medichic lux.
Κλείστε Ραντεβού
Liquid lift

Liquid lift

Το υαλουρονικό οξύ σε παχύρευστη μορφή με την χρήση κάνουλας μπορεί να αναδιαμορφώσει την περιοχή των ζυγωματικών αυξάνοντας τον όγκο τους, ενώ παράλληλα μπορεί να ανυψώσει το οβάλ του προσώπου ,προσφέροντας μας μια πιο φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.
Χάρη στην πρωτοποριακή ατραυματική διαδικασία έχει άμεσα θεαματικά αποτελέσματα χωρίς εκχυμώσεις ή πόνο.
Με το liquid lift αναπληρώνεται ο χαμένος όγκος στα ζυγωματικά και επανασχεδιάζεται το περίγραμμα του προσώπου ενώ επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα με την χρήση υαλουρονικού οξέος που εκχύεται από τον γιατρό μας σε ειδικές θέσεις στο πρόσωπο για αποτέλεσμα φυσικού face lifting χωρίς νυστέρι. Απαιτείται μία συνεδρία και μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με νήματα και botox.
Κλείστε Ραντεβού
Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου PRP

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου PRP

Γνωστή και ως μέθοδος PRP η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια του αίματος, με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας με απόλυτα φυσικό τρόπο.
Με την εφαρμογή της συγκεκριμένης θεραπείας στις πάσχουσες περιοχές, μπορούμε να πετύχουμε μείωση των ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό, βελτίωση του οβάλ του προσώπου, σύσφιξη του λαιμού αλλά και θεραπεία της τριχόπτωσης ανδρογενετικής διάχυτης ή γυροειδούς αλωπεκίας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Υστερα από αιμοληψία και επεξεργασία του αίματος σε φυγόκεντρο, γίνεται συλλογή του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια που περιέχουν αυξητικούς παράγοντες. Κατά την έκχυση από τον γιατρό μας στο χόριο απελευθερώνονται οι αυξητικοί παράγοντες, ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες για την παραγωγή του δικού μας κολλαγόνου.
Απαιτείται μία συνεδρία ανά 20 ημέρες με διαφορετική συχνότητα ανάλογα με την ηλικία, ενώ συνδυάζεται εξαιρετικά με μεσοθεραπεία sunekos, nanopeeling ,frotox και φωτοθεραπεία.
Κλείστε Ραντεβού
Botox

Botox

Πρόκειται για μια θεραπεία πολύ δραστική κατά των ρυτίδων που στηρίζεται στη μποτουλινική τοξίνη. Εγχέεται τοπικά με ένεση και χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του προσώπου που προκαλούν με τη σύσπασή τους ρυτίδες και μικρές γραμμές. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ιατρικά για τη θεραπεία της υπεριδρωσίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει φανεί αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ημικρανίας.
Το botox καταπολεμά δραστικά τις ρυτίδες προκαλώντας σύσφιξη του δέρματος και ανάπλαση της επιδερμίδας. Προσφέρει ανανέωση και λάμψη, και είναι πολύ δραστικό ως θεραπεία στις ρυτίδες που παρουσιάζονται στο μεσόφρυο, στις ρινοπαρειακές και στο μέτωπο. Μπορεί να συνδυαστεί με διαμαντοθεραπεία,frotox και φωτοθεραπεία.
Κλείστε Ραντεβού
Botox

Υαλουρονικό Οξύ

Μια από τις πλέον μοντέρνες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Αισθητική Ιατρική είναι η εξάλειψη ή η απάλυνση των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση του Υαλουρονικού οξέος .Πρόκειται για μια εναλλακτική, συνδυαστική θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει ή να διορθώσει ατέλειες από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε καν το κατώφλι του χειρουργείου.
H βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου με την εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως αποτελεί μια πρωτοποριακή, σύγχρονη θεραπεία που αφορά σχεδόν όλες τις ηλικίες και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.
Τι πετυχαίνουμε με την θεραπεία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος:
• Διόρθωση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμα,
• Διόρθωση των βαθειών ρινοπαρειακών πτυχών και των ρυτίδων του γέλιου,
• Διόρθωση των ρυτίδων της γωνίας του στόματος,
• Αύξηση του όγκου των χειλιών,
• Αντιμετώπιση των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου,
• Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων αλλά και
• Διαμόρφωση και τονισμό του περιγράμματος του προσώπου.
Η όλη διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 30-40 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα. Μετά τη θεραπεία συνήθως απαιτείται η εφαρμογή πάγου τοπικά στην περιοχή της έγχυσης για περίπου 2 ώρες.
Κλείστε Ραντεβού
Νήματα  στο πρόσωπο

Νήματα στο πρόσωπο

Τα νήματα είναι απορροφήσιμα και μπαίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε να βελτιωθεί το πρόσωπο και το περίγραμμά του. Επίσης είναι ιδανικά για το λαιμό και το ντεκολτέ.
Τα αναπλαστικά νήματα PDO δεν αναρτούν, αλλά μέσω της βιοδιέγερσης βελτιώνουν την ποιότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Είναι 100% απορροφήσιμα από τον οργανισμό.
Τα νήματα COG (ανάρτησης και πολυγαλακτικού οξέος) ανορθώνουν άμεσα το πρόσωπο. Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες παράγοντας νέο κολλαγόνο εσωτερικά, προλαμβάνοντας έτσι τη χαλάρωση, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα.
Κλείστε Ραντεβού
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με plexr

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με plexr

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική με το μηχάνημα plexr κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα τα αισθητικής ιατρικής και έχει γίνει το απόλυτο must για όσους επιθυμούν να αποφύγουν το νυστέρι αφού το μηχάνημα κάνει χρήση του πλάσματος ως τέταρτη κατάσταση της ύλης.
Η ενέργεια δεν προκαλεί καμία βλάβη στους υποκείμενους ιστούς και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνω και κάτω βλέφαρο, σε περιοφθαλμικές ρυτίδες προκαλώντας την εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή και η επανάληψη εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως πραγματοποιούνται από μία έως τρεις συνεδρίες .Δεν υπάρχουν τομές ούτε ράμματα, ενώ πιθανό οίδημα υποχωρεί μετά το τρίτο εικοσιτετράωρο. Οι μικρές κρούστες καλύπτονται με εδικό μέικαπ και υποχωρούν από την έβδομη ημέρα της αποθεραπείας.
Κλείστε Ραντεβού
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με plexr

Lux peelings αναγέννησης του δέρματος

Η καθημερινή χρήση μακιγιάζ και καλλυντικών προϊόντων ομορφιάς φράσσει τους πόρους και καθιστά το δέρμα θαμπό. Με την απολέπιση το δέρμα αλλάζει δραστικά ,αναπνέει καλύτερα και γίνεται πιο λαμπερό και υγιές.
Τα lux peelings αντιμετωπίζουν σημάδια ουλές και πανάδες ακόμα και λεπτές ρυτίδες. Μπορεί να είναι επιφανειακά μεσαίου βάθους και πιο βαθιά.
Ενδείκνυνται ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ ευαίσθητου δέρματος εφόσον το συστήσει ο γιατρός μας .Γίνονται με την βοήθεια ειδικών χημικών παραγόντων που εφαρμόζονται στo δέρμα και χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:
• lux peeling : Κατατάσσεται στο γλυκολικό οξύ και έχει έντονη απολεπιστική δράση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα, χαρίζοντας λαμπερό και λείο δέρμα. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της ακμής, δημιουργεί ομοιόμορφο τόνο και ξεθωριάζει πανάδες και δυσχρωμίες.
• Μανδελικό peeling :Επιφανειακό χημικό peeling ιδανικό για όλους τους τύπους της επιδερμίδας ακόμα και τους πιο ευαίσθητους. Έχει βακτηριοστατική δράση και αντιφλεγμονώδη σμηγματορρυθμιστική δράση, και αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Κατάλληλο και για τους καλοκαιρινούς μήνες.
• Nanopeeling με φερουλικό οξύ και βιταμίνη C. Πρόκειται για νανοσωματίδια που μεταφέρουν ενεργά συστατικά βαθειά μέσα στο δέρμα, με αποτέλεσμα την αποφυγή ερεθισμού κατά την εφαρμογή τους. Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση προσφέροντας στο δέρμα λάμψη και λεύκανση ,ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Το δέρμα γίνεται απίστευτα απαλό και νεανικό.
Κλείστε Ραντεβού
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με plexr

Anti-aging Peeling

Πρόκειται για μια πολύ δραστική θεραπεία αντιγήρανσης που συνδυάζει τις ιδιότητες του ενεργού άνθρακα με φερουλικό, μανδελικό και γαλακτικό οξύ μαζί με μαύρο τζίντζερ και γλυκόριζα.
Το δραστικό Peeling αντιγήρανσης με ενεργό άνθρακα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα ανόρθωσης στην επιδερμίδα μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες, συσφίγγοντας τους διεσταλμένους πόρους, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας, διεγείροντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας παράλληλα σπυράκια και μαύρα στίγματα.
Κλείστε Ραντεβού