Αισθητικήσώματος

High Fusion

Candle Massage (Μασάζ με έλαια και κεριά)

Πρόκειται για μία μοναδική θεραπεία μασάζ που μπορείτε να απολαύσετε στο Medichic Lux στους ειδικά διαμορφωμένους αισθητικά χώρους μας για μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.
Η εφαρμογή της θεραπείας βασίζεται σε θερμαινόμενο κερί εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Καθώς το κερί θερμαίνεται, μετατρέπεται σε ζεστό λάδι, απελευθερώνοντας μεθυστικά αρώματα. Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.
Το candle massage διατίθεται σε διαφορετικές εναλλακτικές συνταγές αρώματος. Κάθε «ειδική» συνταγή αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό αποστάγματος αιθέριων ελαίων, με αποτέλεσμα κάθε τύπος κεριού να έχει και διαφορετικές ιδιότητες στην ψυχοσωματική σας υπόσταση
Απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος σε κάθε συνεδρία!

Κλείστε Ραντεβού
High Fusion

Rejuvance

Η σωματοθεραπεία Rejuvance σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι κινήσεις της τεχνικής αυτής επιδρούν τόσο στον συνδετικό όσο και στον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας, εξαλείφοντας τα αποτυπώματα των εντάσεων που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Σύμφωνα με έρευνες, με την τεχνική αυτή αποκαθίσταται αυτό που οι ειδικοί αποκαλούν «μικροκυκλοφορία» της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κατάσταση του συνδετικού ιστού, ενώ προάγεται η εύρυθμη λειτουργία των 2 ινωδών πρωτεϊνών του δέρματος, του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Αλυσιδωτά ενεργοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί ενυδάτωσης, δομικής υποστήριξης και κυκλοφορίας του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στους ιστούς του δέρματος, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Όσον αφορά στον μυϊκό ιστό, οι μαλάξεις εστιάζουν στις εκφύσεις και στις αποφύσεις των μυών του προσώπου (πάνω από ενενήντα στον αριθμό), του τριχωτού της κεφαλής, του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα είναι η τόνωση, η ενδυνάμωση και η απαλλαγή των μυών από τη συσσωρευμένη ένταση. Οι ρυτίδες μαλακώνουν, ενώ το πρόσωπο ανανεώνεται πλήρως.

Κλείστε Ραντεβού
High Fusion

Βελονισμός

Ο ιατρικός βελονισμός είναι η μετεξέλιξη μιας πανάρχαιας θεραπευτικής μεθόδου που ξεκίνησε από την Κίνα. Βασίζεται στην τοποθέτηση ιδιαίτερα λεπτών, αποστειρωμένων βελονών μιας χρήσεως σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, με σκοπό τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.
Η εισαγωγή των βελονών στα ειδικά σημεία βελονισμού προκαλεί τη διέγερση των νευρικών απολήξεων της περιοχής, με αποτέλεσμα να πυροδοτείται μια αλληλουχία νευρικών ώσεων προς το κεντρικό νευρικό σύστημα.
Συνέπεια αυτού του ερεθισμού είναι η απελευθέρωση από τον οργανισμό συγκεκριμένων ενδογενών ουσιών με αναλγητική και αντικαταθλιπτική δράση, όπως οι εγκεφαλίνες, οι ενδορφίνες κ.λπ.
Ο βελονισμός δεν πονάει και στις περισσότερες περιπτώσεις οι βελόνες δεν γίνονται καν αντιληπτές. Ο βελονισμός είναι ανώδυνος και μπορεί να εφαρμοσθεί σε άτομα κάθε ηλικίας.
Θεραπεύει τον οξύ ή χρόνιο πόνο και έχει μεγάλη διάρκεια δράσης (μήνες ή χρόνια). Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και εξισορροπεί το ανοσοποιητικό και το ενδοκρινικό σύστημα ενώ παράλληλα τονώνει και αναζωογονεί πλήρως τον οργανισμό.

Κλείστε Ραντεβού
High Fusion

HiFu

Η συγκεκριμένη τεχνολογία στοχεύει με υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων απευθείας στις περιοχές που χρήζουν θεραπείαs, και γίνεται σε πρόσωπο και σώμα . Στην ουσία προκαλεί επιλεκτικό τραυματισμό στον λιπώδη ιστό και στην περιτονία των μυών διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Όταν το νέο κολλαγόνο αναπτυχθεί σταδιακά θα συσφίξει το δέρμα δίνοντας αποτέλεσμα φυσικού body lifting.
Το High-fusion μας επιτρέπει, εστιάζοντας σε βάθος να παρέμβουμε στον λιπώδη ιστό, και να επιτύχουμε ταυτόχρονα τριπλό αποτέλεσμα:
μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, σύσφιξη. Αυτό συμβαίνει μέσω των κεφαλών, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
Το 30% του τελικού αποτελέσματος είναι άμεσα ορατό μετά την πρώτη συνεδρία ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται σε διάστημα τριών μηνών.
Συνήθως μια θεραπεία είναι αρκετή ενώ μπορεί να επαναληφθεί σε 3 έως 6 μήνες.

Κλείστε Ραντεβού
Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή χωρίς νυστέρι, που υπόσχεται να μειώσει το συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, συνήθως -6 έως -9 °C, η οποία βοηθά το λίπος να διασπαστεί.
Η συγκεκριμένη θεραπεία εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος, και οδηγεί στην κρυσταλλοποίηση τους, και στην σταδιακή απομάκρυνση τους μέσω του λεμφικού και του ουροποιητικού συστήματος.
Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή από την 4η εβδομάδα ενώ το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό στους 3 μήνες.
Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία είναι τα μπράτσα, η κοιλιά, τα πλάγια της μέσης ,οι γλουτοί οι μηροί και τα γόνατα.
Πλεονεκτήματα κρυολιπόλυσης:
• Καταστρέφει το τοπικό λίπος στις επίμαχες περιοχές.
• Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα που γίνονται ορατά μετά από μικρό χρονικό διάστημα.
• Δεν είναι επεμβατική μέθοδος λιπόλυσης.
• Είναι ασφαλής και ανώδυνη.
• Έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία  κατά της κυτταρίτιδας

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας όπως η ίδια η λέξη το μαρτυρά, στοχεύει στο μεσόδερμα δηλαδή στοχεύει εκεί που υπάρχει τα πρόβλημα. Πρόκειται για μια πολύ δραστική θεραπεία όπου με την χρήση πάρα πολύ λεπτής εξειδικευμένης για αυτή τη χρήση βελόνας, εισάγονται στο μεσόδερμα πολύ μικρές ποσότητες του διαλύματος της μεσοθεραπείας.
Το διάλυμα της μεσοθεραπείας για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας περιέχει έναν συνδυασμό δραστικών ουσιών ( f-xbc : αγκινάρα- ginko biloba για την κατακράτηση, υαλουρονιδάση για τις ινώσεις και τον φλοιό πορτοκαλιού, λιπάση για λιπόλυση επιφανειακά, καφεΐνη για αποτοξίνωση, καρνιτίνη για την μεταφορά των λιποκυττάρων και οργανικό πυρίτιο για σύσφιξη). Οι ουσίες αυτές όταν γίνει έκχυση τους στον υποδόριο ιστό βελτιώνουν την εικόνα του προβλήματος , καθώς αυξάνουν την λεμφική κυκλοφορία ξεφουσκώνοντας παράλληλα τα λιποκύτταρα.
Απαιτείται μία συνεδρία ανά 15 ημέρες ,και συνδυάζεται ιδανικά με μεσοθεραπεια σύσφιξης, με πρεσσοθεραπεία και λεμφικό μασάζ.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Με την μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης desobody εκχύονται ουσίες λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με τη χρήση πολύ λεπτών βελόνων. Συνήθως χρησιμοποιείται η ουσία δέσοξυχολανικο οξύ ένα είδος χολικού οξέος. Με τη βοήθεια βακτηρίων το σώμα μας είναι ικανό να παράξει μόνο του το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι με σκοπό την καύση του λίπους. Η δραστική αυτή ουσία ουσιαστικά κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και αρχίζει να ενεργεί με αποτέλεσμα το κυτταρικό φράγμα να γίνεται ασταθές και να απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα του. Είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως το διπλοσάγονο, οι βραχίονες, τα λιπώματα της μέσης, το σωσίβιο της μέσης, οι γοφοί, τα ψωμάκια, οι μηροί και τα γόνατα. Απαιτείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού σε καθημερινή βάση καθώς η αποβολή γίνεται δια του ουροποιητικού συστήματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά σε απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση μετά από ένα μήνα στην ίδια περιοχή με ραδιοσυχνότητες  με πρεσσοθεραπεία και με λεμφικά massage.
Κλείστε Ραντεβού
Lipo body - Θεραπεία  λιπόλυσης

Lipo body - Θεραπεία λιπόλυσης

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία λιπόλυσης η οποία γίνεται με ενέσιμο τρόπο και με την χρήση δεσοξυχολανικού οξέος. Η δραστική ουσία «κλειδώνει» πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και αρχίζει να ενεργεί με αποτέλεσμα το κυτταρικό φράγμα να γίνεται ασταθές και να απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα του. Είναι εξαιρετική μέθοδος για την θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως το διπλοσάγονο βραχίονες ,λιπώματα μέσης, σωσίβια μέσης, γοφούς, ψωμάκια, μηρούς και γόνατα.
Απαιτείται μία συνεδρία ανά 25 ημέρες ενώ συνδυάζεται ιδανικά με ραδιοσυχνότητες, με πρεσσοθεραπεία,με λεμφικό μασαζ,και με κρυολιπόλυση μετά από ένα μήνα στο ίδιο σημείο.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία  σύσφιξης

Μεσοθεραπεία σύσφιξης

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης είναι μια δραστική ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά την οποία εκχύονται ουσίες που ενισχύουν την σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με την χρήση λεπτών βελόνων πχ στην κοιλιά στο γόνατο στα ψωμάκια στα μπράτσα κοκ.
Με την μεσοθεραπεία δημιουργούνται μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων διεισδύουν δραστικές ουσίες στο δέρμα φτάνοντας μέχρι το χόριο.
Συχνότερα χρησιμοποιούνται dmae οργανικό πυρίτιο,καρνιτίνη,rutin melot και φυσικές ουσίες όπως το εκχύλισμα της αγκινάρας προσφέροντας άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης στο δέρμα.
Απαιτείται μία συνεδρία την εβδομάδα και μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με RF ραδιοσυχνότητες και με νήματα σώματος.
Κλείστε Ραντεβού
Νήματα στο σώμα

Νήματα στο σώμα

Πρόκειται για πλήρως απορροφήσιμα νήματα PDO και COG που τοποθετούνται στο σώμα σε μορφή πλέγματος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος. Τα ειδικά αυτά νήματα έχουν μεγάλο μήκος, απορροφώνται σε τρείς μήνες και το αποτέλεσμα τους διαρκεί από 8 έως 12 μήνες. Σταδιακά η παρουσία του νήματος μέσα στο δέρμα δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα στον οργανισμό να δημιουργήσει καινούργιο συνδετικό ιστό από ίνες κολλαγόνου γύρω από τα νήματα.
Εφαρμόζονται σε μηρούς γλουτούς μπράτσα γόνατα με εξαιρετικά αποτελέσματα, δεν προκαλούν αλλεργίες χωρίς ουλές και σημάδια με μηδέν χρόνο αποθεραπείας χωρίς χειρουργείο.
Κλείστε Ραντεβού